Tarinapöytä

1 syys

Taiteellinen pitopalvelu kulttuurinnälkäisille

Ikäihmisille suunnatun Tarinapöydän antimet harjoittavat muistia ja luovaa mielikuvitusta, lievittävät yksinäisyyttä ja auttavat kohtaamaan toisia ihmisiä. Kutsumme kulttuurinnälkäiset osanottajat istahtamaan yhteisen pöydän ääreen.

Taiteellinen pitopalvelumme kokkaa pieniä taidelähtöisiä herkkupaloja osallistavan pöytäteatterin keinoin. Ne tuovat iloa ja virkistystä hoitokoteihin, palvelukeskuksiin tai mihin tahansa ikäihmisten kokoontumisiin. Jokaisella kattauksella on oma teemansa. Aineksina käytämme musiikkia, visuaalisia virikkeitä ja yhteistä tarinankerrontaa. Mausteina ovat huumori, leikkimielisyys sekä ripaus nostalgiaa.

Hoitokodeille, palvelukeskuksille ja omatoimisille senioreille tarjoamme helppokäyttöisiä
puolivalmisteita, joiden avulla Tarinapöytä voi tulla jokapäiväisen arjen osaksi.
Omatoimipaketeissamme on muun muassa tarinankerrontapelejä.

Tarinapöytä perustuu vahvaan moniammatilliseen osaamiseen ja asiantuntemukseen. Tarinapöydän keittiöhenkilökuntaan kuuluvat Anna Arola, Laura Gröndahl ja Taina Halsvaha.

Anna Arola on muusikko (AMK) ja yhteiskuntatieteiden maisteri. Hän vetää laulaen Tarinapöydän kattauksia.

Laura Gröndahl on lavastaja ja taiteen tohtori, joka vastaa pöytäteatterikuvaelmien visualisoinnista sekä yhdessä Halsvahan kanssa virikemateriaalin ja omatoimipakettien valmistuksesta.

Taina Halsvaha on kasvatustieteen maisteri, joka on erikoistunut psyko-sosiaaliseen kuntoutukseen. Hän toimii sosiaali- ja terveysalan ammatillisten aineiden lehtorina. Hänellä on myös askarteluohjaajan koulutus ja runsaasti kokemusta ikäihmisten parissa työskentelystä.

Tarinapöytä tulee mieluusti vierailulle niin hoitokoteihin, palvelukeskuksiin kuin
yksityishenkilöiden tilaisuuksiinkin. Tarinapöytä sopii esimerkiksi lahjaksi päivänsankareille, vuosijuhliaan viettäville yrityksille ja luokkakokouksille. Yhteisen pöydän ympärillä kerrotuista tarinoista on mahdollista koota ja taittaa kirjanen. Näin muistoista jää muisto.

Lisätietoa Tarinapöydästä löytyy osoitteesta tarinapoyta.com.

Jos sinulla on kysyttävää Tarinapöydästä, vastaamme mielellämme kysymyksiin! Sähköpostitse
meidät tavoittaa osoitteesta tarinapoyta@gmail.com ja puhelimitse numerosta 040-593 3963.