Ramstedt Kim

1 syys
Kim Ramstedt

Johdan Kulttuuriteon kautta levy-yhtiö Maasto Recordsin toimintaa, joka sisältää mm. musiikintuotantoa ja keikkapromootiota. Toimin myös musiikkitieteen tohtorikokelaana ja tuntiopettajana, erikoisuutena maailman eri klubikulttuurit ja länsimaalaisen populaarimusiikin historia. Meneillään on väitöskirjatutkimus, jossa käsittelen äänitetyn musiikin ontologiaa sekä dj:tä esiintyvänä taiteilijana. Tämän … Read More »

Tarinapöytä

1 syys
Tarinapöytä

Taiteellinen pitopalvelu kulttuurinnälkäisille Ikäihmisille suunnatun Tarinapöydän antimet harjoittavat muistia ja luovaa mielikuvitusta, lievittävät yksinäisyyttä ja auttavat kohtaamaan toisia ihmisiä. Kutsumme kulttuurinnälkäiset osanottajat istahtamaan yhteisen pöydän ääreen. Taiteellinen pitopalvelumme kokkaa pieniä taidelähtöisiä herkkupaloja osallistavan pöytäteatterin keinoin. Ne tuovat iloa ja virkistystä hoitokoteihin, … Read More »

Salokannel Kaisa

1 syys
Kaisa Salokannel

Patologinen piirtäjä Olen parantumaton piirtäjä. Piirrän koko ajan: sängyllä, mummolan uimakalliolla, Sinisessä junassa, osuuskunnan kokouksissa. Keskityn piirtämällä, innostun muotoilemalla, tunnelmoin väreillä, loistan yhteistyössä ja ammennan ympäristöstä. Minua inspiroi kissojen viehkeys, haikeat tunteet, runsaat hiukset ja aitouden hyväksyvä ilmapiiri. Palvelut Piirustuspalvelut: … Read More »

Lappalainen Helena

1 syys
Helena Lappalainen

Kuvataiteilija Kuvataiteilijana koen akvarellin omimmaksi tekniikaksi sen läpikuultavuuden ja sattumanvaraisuuden vuoksi. Muoto- ja henkilökuvat ovat myös lähellä sydäntäni eri tekniikoilla toteutettuina. Suomen Akvarellitaiteen yhdistyksen jäsen. Sähköposti: helena.lappal@gmail.com

Hytinkoski Pipa

1 syys
Pipa Hytinkoski

Olen turkulainen keraamikko Pipa Hytinkoski. Toimin keramiikan opettajana mm. Turun työväenopistossa ja Kaarinan kansalaisopistossa. Yksi vahvuuksistani on erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden opetus. Työkokemukseni tästä juontaa vuodelta 1994 jolloin toimin opettajana ammatillisessa erityisoppilaitoksessa ja siellä opiskelijoillani oli valinnaisena aineena keramiikka. Jo … Read More »

Honkanen Seija

1 syys
Seija Honkanen

Kuvataiteilija, kuvataideopettaja, aarrekarttakouluttaja, mindfulness-ohjaaja Teen taidetta monipuolisesti eri tekniikoin: piirustus, akvarelli, sekatekniikat, tussi-, akryyli- ja öljyvärimaalaukset. Maalaan mielelläni ihmiseen ja kasveihin liittyviä aiheita, joissa käsittelen ihmisen elämää, läsnä olevaa hetkeä, tunteita, mieltä ja potentiaalia. Teen myös tilaustöitä piirroksin ja maalauksin: muotokuvat … Read More »

Helva Leena

1 syys
Leena Helva

Kirjanpitäjä Työkenttänä taloushallinnon erilaiset tehtävät mm. kirjanpito ja palkanlaskenta sekä yhdistysten toiminnantarkastus. Erikoistunut kulttuurialalla toimiviin osuuskuntiin ja yhdistyksiin. Yhteystiedot: puh: 040-555 8627 email: leena.helva@gmail.com

Etelävuori Sirke

1 syys

Kaunis Seline – You are beautiful -asusteiden suunnittelija Keväällä 2018 rohkaistuin toteuttamaan pitkäaikaisen haaveeni. Suunnittelen Kaunis Seline -asusteita enimmäkseen heille, jotka eivät löydä tuotteita ns. tavallisten kauppojen valikoimista. Hankin materiaalit itse ja suunnittelen tuotteet, jotka kaavoittaja kaavoittaa ja ompelija ompelee. … Read More »