Mari Rytkönen

1 syys

Tuottaja, copywriter, viestinnän suunnittelija Markkinointia ja mainontaa, Facebook, Instagram, Google Ads. Tapahtumatuotantoa ja palvelumuotoilua. Filosofian maisteri, englannin opettaja, luova tuottaja (YAMK).  Yhteystiedot: email: mhrytk@gmail.com

Akim Colorin rytmimatka jatkuu Turun Koroisilla

22 elo

Akim Color ja afrikkalaiset rytmit Rumpukurssilla osallistujat oppivat (20.8.2020) lisäämään uutta rytmikuvioon ja laulamaan samanaikaisesti: Tervetuloa! Akim opetti lisäksi mm. missä on rytmikuvion ykkönen ja miten huomioida tasapaino. Voit kokeilla samaa kotona Akimin opetusvideon avulla! Haluaisitko sinä oppia lisää rytmeistä, … Read More »

Rumpu-workshop sai innostuneen vastaanoton!

12 elo

Afrikkalaisten rytmien workshop innosti osallistujat Koroisilla 6.8.2020. Ryhmään tuli yhdeksän (9) rohkeaa vasta-alkajaa. Akim Color opetti heille rytmejä, kertoi tekniikasta, painotti hengityksen ja rentoutumisen tärkeyttä sekä selitti, millainen on oikea soittoasento. Kaikki ryhmässä innostuivat soittamisesta ja haluavat jatkaa elokuun kurssille! … Read More »

RUMPU-WORKSHOP JA -KURSSI 6.–27.8.2020

6 heinä
Rumpu Workshop 2020

Afrikkalaisia rytmejä Koroisilla ! Tule oppimaan afrikkalaisia rytmejä! Soitamme djembe-rummuilla ja muilla perinteisillä afrikkalaisilla lyömäsoittimilla. Aikaisempaa musiikkitaustaa ei tarvita. Soittimet saat meiltä paikan päällä. Opettajana toimii Turussa asuva muusikko Akim Color (Benin). Opetuskielenä on englanti ja suomi. Soittaminen ryhmässä on … Read More »

Kaunis Seline on toteenkäynyt haave

18 tammi

Osuuskunta Kulttuuritekoon liittyi keväällä 2018 nainen, joka oli viimeinkin päättänyt toteuttaa pitkäaikaisen haaveensa omasta vaatemallistosta. – Silloisesta elämänmuutoksesta se kehittyi. Päätin, että nyt teen mitä olen halunnut tehdä, Sirke Etelävuori kertoo. Aikaisemmin muun muassa parikymmentä vuotta ratsastusalan yrittäjänä Turun seudulla … Read More »

Siirtymiä 3. – 29.5.2018

4 touko
Siirtymiä

Kulttuuriteon näyttely Raision kirjaston Aulagalleriassa Kulttuuritekoja 20 v –näyttelysarjan toinen näyttely on pystytetty Raision kaupunginkirjaston Aulagalleriaan! Siirtymiä-näyttelyssä ovat mukana Seija Honkanen, Pipa Hytinkoski, Kati Kalkamo, Helena Lappalainen ja Kaisa Salokannel omilla teoksillaan. Näyttely on esillä 3.–29.5. kirjaston aukioloaikoina. Tervetuloa!  

Kasvun voima 26.3.–29.4.2018

26 maalis
Kasvun voima 26.3. - 29.4.2018

Kulttuuriteon näyttely Ruissalon kasvititieteellisessä puutarhassa Teokset ovat esillä seminaaritilassa ja kasvihuoneiden kätköissä. Kasvihuoneet ja kahvio ovat avoinna ma–su klo 10–17. Turun yliopiston kasvitieteellinen puutarha: Ruissalon puistotie 215, 20100 Turku Tervetuloa!   NÄYTTELYSARJA KULTTUURITEKOJA 20 V – KASVUN VOIMA Taiteessa ja … Read More »