Ratia Alpo in English

23 maalis
Alpo Ratia

suomeksi på svenska English translator – Finnish national with English as a native language – Lived in USA 17 years, Sweden 11, Germany 7, and India 7 years – Fluent also in Finnish, Swedish, and German – Freelance translator and … Read More »

Ratia Alpo på svenska

23 maalis
Alpo Ratia

suomeksi in English Översättare – Finsk medborgare med engelska som andra modersmål – Tillbragt 17 år i USA, 11 år i Sverige, 7 i Tyskland och 7 i Indien – Kan finska, svenska och tyska flytande – Bedrivit översättnings- och … Read More »

Ratia Alpo

23 maalis
Alpo Ratia

in English på svenska Englannin kääntäjä – Äidinkielinä suomi ja englanti – Asunut USAssa 17 vuotta, Ruotsissa 11, Saksassa 7 ja Intiassa 7 – Osaa myös ruotsia ja saksaa sujuvasti. – Freelance kääntämistä ja oikolukua vuodesta 1974 – Kansainvälinen tausta, tottunut … Read More »

Tainio Matti

23 maalis
Matti Tainio

  Olen tutkimuksen ja visuaalisen kulttuurin asiantuntija. Teen visuaaliseen kulttuuriin, erityisesti nykytaiteeseen ja estetiikkaan liittyvää tutkimusta, suunnittelua, opetusta ja luennointia. Lisäksi teen julkisten taidehankkeiden suunnittelua ja koordinointia. Koulutukseltani olen taiteen tohtori ja kuvataiteilija. Yhteystiedot: matti.tainio@pp1.inet.fi www.mattitainio.net

Lehtiranta Jouni

23 maalis
Jouni Lehtiranta

FM (tanssinopettaja) Työalueet: Tanssinopetus seura- ja kilpatansseissa: yksityistunnit, ryhmätunnit, räätälöidyt kurssit tilaajan toivomuksen mukaan. Sukututkimukseen liittyvät työtehtävät (selvitykset ja tutkimukset) Yhdistys- ja yrityshistorioiden kirjoittaminen ja muu historiantutkimus Kulttuuritapahtumien tuottaminen Koulutus: – FM (pääaine Suomen historia) – Kulturproducent på 90-talet -koulutus … Read More »

Linnamäki Kirsi

23 maalis
Kirsi Linnamäki

Kouluttaja, tiedottaja, kulttuurituottaja Verkkopedagogiikkaan ja monikulttuurisuuteen ja perehtynyt kouluttaja ja tiedottaja. Erityisosaamisalueena työelämävalmennus ja ohjaava opetus, verkkokurssit ja monimuoto-opetus. Toiminut koulutus- ja kehittämisprojektien koordinaattorina ja kotoutumiskouluttajana mm. Raision aikuisopisto Timalissa. Kokenut työelämä- ja yhteiskuntatiedon ja projektihallinnan kouluttaja. Työskentelee myös kulttuurituottajana … Read More »

Katajarinne Petri

23 maalis
Petri Katajarinne

Luovien alojen koulutusta ja asiantuntijapalveluita   Tarjoan luoville aloille koulutusta ja valmennusta yrittäjyydestä ja yrittäjyyden eri osa-aluesta. Koulutusteni aiheita ovat mm. liiketoiminnan suunnittelu ja yrityksen perustaminen, tuotteistaminen, hinnoittelu, markkinointi ja myyntityö. Olen toiminut luovien alojen yritysten alkuvaiheen sparraajana ja valmentajana … Read More »

Hartikainen Mika

23 maalis
Mika Hartikainen

Omaa erityisosaamista tapahtumatuotantoon liittyvä kokonaisuuksien hallinta, luova ajattelu, vapaaehtoistoiminnan johtaminen ja yhteisöllinen opettaminen. Klubigallerian perustaja, näyttelyvastaava ja tuottaja vuosina 2002 – 2009. Tuottanut ja kuratoinut n. 50 näyttelyä, jotka saivat osakseen runsaasti medianäkyvyyttä. Toiminut satunnaisesti Humakissa Turun yksikössä sijaisena, ja … Read More »