RUMPU-WORKSHOP JA -KURSSI 6.–27.8.2020

6 heinä
Rumpu Workshop 2020

Afrikkalaisia rytmejä Koroisilla Tule oppimaan afrikkalaisia rytmejä! Soitamme djembe-rummuilla ja muilla perinteisillä afrikkalaisilla lyömäsoittimilla. Aikaisempaa musiikkitaustaa ei tarvita. Soittimet saat meiltä paikan päällä. Meillä on myös jatkoryhmä kokeneemmille soittajille. Soittaminen ryhmässä on kivaa ja rentouttavaa! Tutustumiskerran jälkeen voit jatkaa elokuun … Read More »

Mari Rytkönen

3 helmi

Tuottaja, copywriter, viestinnän suunnittelija Markkinointia ja mainontaa, Facebook, Instagram, Google Ads. Tapahtumatuotantoa ja palvelumuotoilua. Filosofian maisteri, englannin opettaja, luova tuottaja (YAMK).  Yhteystiedot: email: mhrytk@gmail.com

Kaunis Seline on toteenkäynyt haave

18 tammi

Osuuskunta Kulttuuritekoon liittyi keväällä 2018 nainen, joka oli viimeinkin päättänyt toteuttaa pitkäaikaisen haaveensa omasta vaatemallistosta. – Silloisesta elämänmuutoksesta se kehittyi. Päätin, että nyt teen mitä olen halunnut tehdä, Sirke Etelävuori kertoo. Aikaisemmin muun muassa parikymmentä vuotta ratsastusalan yrittäjänä Turun seudulla … Read More »

Siirtymiä 3. – 29.5.2018

4 touko
Siirtymiä

Kulttuuriteon näyttely Raision kirjaston Aulagalleriassa Kulttuuritekoja 20 v –näyttelysarjan toinen näyttely on pystytetty Raision kaupunginkirjaston Aulagalleriaan! Siirtymiä-näyttelyssä ovat mukana Seija Honkanen, Pipa Hytinkoski, Kati Kalkamo, Helena Lappalainen ja Kaisa Salokannel omilla teoksillaan. Näyttely on esillä 3.–29.5. kirjaston aukioloaikoina. Tervetuloa!  

Kasvun voima 26.3.–29.4.2018

26 maalis
Kasvun voima 26.3. - 29.4.2018

Kulttuuriteon näyttely Ruissalon kasvititieteellisessä puutarhassa Teokset ovat esillä seminaaritilassa ja kasvihuoneiden kätköissä. Kasvihuoneet ja kahvio ovat avoinna ma–su klo 10–17. Turun yliopiston kasvitieteellinen puutarha: Ruissalon puistotie 215, 20100 Turku Tervetuloa!   NÄYTTELYSARJA KULTTUURITEKOJA 20 V – KASVUN VOIMA Taiteessa ja … Read More »